Kipvleugels en Harley Davidsons

Rob heeft de hele week deelgenomen aan de vrij uitputtende GTM op zijn werk en stuurde mij een e-mail door dat alle collega’s op donderdagavond van harte waren uitgenodigd om aanwezig te zijn op een ‘non-Milliken-sponsored’ bijeenkomst. Deze avond werd gehouden om het eind van de GTM te vieren in een informele setting, in restaurant Chief’s Wings and Firewater in Spartanburg. We waren hier nog nooit geweest en zijn er zodoende samen eens een kijkje gaan nemen.

Chief's Wings & Firewater.Al op de parkeerplaats vragen we ons af wat dit precies voor restaurant is. Op een groot bord staat blij aangekondigd dat het ‘bike night’ is. Dat verklaart dat er buiten een bar staat geinstalleerd en dat er in leer geklede motorrijders rondhangen. Als we binnenkomen, toevallig met twee andere collega’s van Rob die allebei duidelijk nog in hun kantoorkleren rondlopen, zien we dat het meeste volk uit de wat ruwere laag van de bevolking komt. Maar goed, er is hier nu eenmaal afgesproken, dus we laten wat tafels bij elkaar zetten en nemen plaats.

In het uur daarna komen er meer collega’s binnendruppelen, sommigen zelfs in pak, en we vallen enigszins uit de toon. Het duurt dus niet lang voordat de eerste redneck-grappen rondvliegen, zij het op iets gedempte toon, want we willen natuurlijk geen ruzie met de horde Harley Davidson-bezitters die ook aanwezig is. Hoewel het bier rijkelijk vloeit en zowel personeel als klandizie van een wat bedenkelijk allooi zijn, gebeurt er natuurlijk niks en laat iedereen elkaar lekker met rust.

Het wordt uiteindelijk gewoon een gezellige avond met collega’s en ik zie weer wat bekende gezichten, samen met een aantal nieuwe. Op de menukaart van Chief’s vinden we tussen alle vette happen zowaar iets redelijk gezonds in de vorm van wraps. Dat ze niet gewend zijn om dit te serveren blijkt al snel als we maar liefst 45 min moeten wachten op ons eten, terwijl naast ons de later bestelde kipvleugels en frieten rijkelijk vloeien. Het is kortom weer een bijzondere ervaring die we kunnen optekenen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s